Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Rešite se napetosti i smanjite TAMNE PODOČNJAKE za 30 sekundi: Jednostavno je

Sa tamnim podočnjacima mnogi imaju problema.

1615911031_Depositphotos_318829568_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Dok gledamo u ekran, trepćemo 66 posto manje, kažu istraživanja, što smanjuje prokrvljenost područja oko očiju i na kraju kao rezultat imamo nauečene kapke i tamne podočnjake.

- Oko očiju je toliko vena, arterija i žilica, zbog toga nastaju tamni podočnjaci - objašnjava Džuli Klark, svetski priznati holistički terapeut.

Vreme koje sve više provodimo gledajuću u ekran kompjutera ili telefona kao rezultat, posle nekog vremena, može dati tamne podočnjake.

Pročitajte još: Maslačak se bere čim ozeleni, a prolećna salata se priprema jednostavno

- Ako pritisnete tačku između obrva, opustićete celo područje oko očiju - savetuje Klarkova.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, ako se u tom delu lica nakupi previše napetosti, ona blokira prolaz energije.

U samo trideset sekundi rešite se napetosti i smanjite tamne podočnjake. Duboko dišite i pokušajte da se opustite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas