· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Donosimo vam čudotvorni lek RUSKIH MONAHA za sve bolesti (RECEPT)

U manastiru Borovski već decenijama svim vernicima preporučuje se jedan lek delotvoran kod gotovo svih oboljenja

1615826974_Depositphotos_93357666_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Priča o ozdravljenju, koja nije zasnovana na duhovnim prosvetljenju već na prirodnom leku za sve bolesti potvrđenom u nauci dolazi iz čuvenog Ruskog manastira Borovski. Recept ovog narodnog leka iz prirode otkrili su monarsi ruskog manastira.

Pročitajte još: Grčenje mišića je signal upozorenja koje šalje telo: Evo kada treba hitno otići kod lekara

Sa svojim  vernicima podelili su recepte za koje tvrde da može da sprečiti uzroke svih bolesti. Ovo podrazumeva i izlečenje od onih najtežih bolesti. Zapanjujuće je njegova jednostavnost nasuprot širokom dejstvu na različite bolesti. Za njega nije potrebno izdvojiti hiljade evra, posete različitim guruima i svetim mestima širom sveta, kao ni recenzije u moderno opremljenim bolnicama.

Uloga sveštenstva
Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću. Borovski manastir svakodnevno prima veliki broj vernika, sa kojim sveštenstvo pomaže svojiim savetima i receptima za zdrav život.Sveštenstvo daje  praktične savete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno proverio. Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svesni koliko su zapravo lekovite.

Hidrogen peroksid 3%

Recept: Tri do pet kapi ove materije treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutro.

Pročitajte još: Lekoviti matičnjak: Leči glavobolju, nesanicu, a dobar je i za ženske probleme!

Troprocentni hidrogen peroksid je prikriveni lek. On čisti organizam, jak je antioksidans, eliminiše atoksična stanja i  tako sprečava umnožavanje ćelija raka. Preporučljiv je u slučaju različitih stanja i oboljenja. Za spoljašnju upotrebu se koristiti kao oblog, za utrljavanje ili mazanje na problematičnu kožu. Bez obzira šta je u pitanju: melanom, psorijaza, protiv gljivica, bradavica, rana, desni, mitesera, bora. Kod unutrašnje upotrebe najbolje je prvo zatražiti mišljenje svog lekara. 

Zeleni čaj

Recept: Jednu šoljicu ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svetu, treba popiti svakog dana.

Šolja čaja daje arterijama infuziju protiv zgrušavanja krvnih pločica. Hemijske supstance u zelenom čaju mogu da spreče nagomilavanje i slepljivanje trombocita, takođe može sprečiti gomilanje LDL holesterola na arterijskim zidovima.

Žene kojima je dijagnostikovan rak dojke u ranim stadijumima bolesti i koje su pile bar 5 šolja zelenog čaja dnevno pre nego što im je postavljena dijagnoza, imale su manje šanse da se bolest ponovo javi po završetku terapije

Zeleni čaj sadrži tanine, zvane katehine, koje sprečavaju slepljivanje trombocita kao aspirin. Pored toga što čuva arterije, zeleni čaj omogućava prevenciju bolesti srca. Zbog sadržaja fluora, obezbeđuje antibakterijsko dejstvo, pa nam pomaže u odbrani protiv zubnog karijesa. Zahvljujući katehinima, zeleni čaj ubrzava metabolizam i oslobađa telo od masnoća.

Pročitajte još: Jača imunitet, ublažava stres.. Koliko KIVIJA dnevno treba da pojedemo?

Žene kojima je dijagnostikovan rak dojke u ranim stadijumima bolesti i koje su pile bar 5 šolja zelenog čaja dnevno pre nego što im je postavljena dijagnoza, imale su manje šanse da se bolest ponovo javi po završetku terapije. Zeleni čaj se tradicionalno koristi za regulaciju nivoa šećera u krvi. Japanski naučnici su dokazali da ekstrakt zelenog čaja pomaže u zaustavljanju virusa HIV-a.


Foto: Pixabay

Voda

Pročitajte još: RUSKI kardiolog Mihajlovič otkriva tajnu dugovečnosti SRBIMA: Šest vežbi za ZDRAVU KIČMU i u desetoj deceniji života

Recept: O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, naglasak se ovde stavlja na sledeći parametar - pH vrednost. Idealna pH vrednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali može da ići do 8. Naime, baš takva pH vrednost je bazna, što je važno, kako se u organizmu ne bi stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka.

Voda predstavlja osnovni sastojak organizma, čini dve trećine ukupne telesne težine i od nje zavise svi vitalni sistemi

Pravilan unos vode neophodan je za metabolizam i normalne fiziološke funkcije. Istovremeno, voda obezbeđuje unos esencijalnih materija kao što je kalcijum, magnezijum i fluor. Odnosi toksine iz vitalnih organa, donosi hranljive materije do ćelija, hidrira kožu, održava normalnu telesnu temperaturu kao i pritisak.

Koliko će ko tokom dana uneti vode u organizam zavisi od mnogo faktora, a pre svega od opšteg zdravstvenog stanja, nivoa telesnih aktivnosti kao i vremenskih uslova. Suština je da organizmu pružimo ono što mu treba, jer će u protivnom početi da trpi. Voda predstavlja osnovni sastojak organizma, čini dve trećine ukupne telesne težine i od nje zavise svi vitalni sistemi.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.