Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODA

Odaberite svoj lek: Postoji DEVET prirodnih načina koji rešavaju problem VENA i TEŠKIH nogu

Ruska narodna medicina preporučuje nekoliko recepata za proširene vene.

1604581023_piksabej.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ako imate proširene vene probajte da problem rešite uz pomoć lekovitih biljaka, koje će ojačati vaše krvne sudove, umanjiti bolove i sprečiti teže komplikacije. U ruskoj narodnoj medicini preporučuje se više prirodnih recepata koji efikasno pomažu u ovom slučaju.

Pročitajte još: LIDIJA Surina, ČUVENA travarka sa URALA, kaže: Ako želite DUBOKU STAROST pijte 6 MOĆNIH BILJAKA

Ruzmarin

Ruzmarin sadrži kiselinu koja jača vene i ubrzava cirkulaciju krvi. Od sušenog ruzmarina napravite čaj koji ćete redovno piti svakoga dana. Ili koristite kao oblog tokom noći.

Divlji keste smanjuje upalu i osećaj težine.
Foto: Depozit

Kesten

Divlji kesten smanjuje upalni proces, oslobađa osećaj težine u nogama. Sameljite deset većih divljih kestena, prelijete šoljom votke i ostavite na suncu mesec dana. Procedite i svakodnevno utrljajte na obolela mesta.
 
Kamilica

Kamilica deluje umirujuće i ublažava težinu i neprijatnost koja proizlazi iz problematičnih vena.
Pomešajte kamilicu s nekim organskim kokosovim uljem i protrljajte noge pre odlaska u krevet.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Ulje šipka

Ulje šipka bogato je vitaminima, antioksidansima i masnim kiselinama. Zato se preporučuje u terapiji upaljenih i proširenih vena.

Ruzmarin, žalfija, kurkuma i beli luk su najkorisniji začini Foto: Piksabej

Kupus

Najbolji oblog za lečenje upala vena je list posoljenog kupusa. Pamučnom tkaninom prvežite kupus na noge tokom noći. Gotovo odmah ćete osetiti olakšanje.

Pročitajte još: Ruski naučnici OTKRIVAJU: Ovaj KOROV pomaže u lečenju KORONE!

Efikasan oblog
Šest čenova belog luka iseckati što sitnije i sipati u staklenu teglu, dodati sok tri pomorandže i dve kašike maslinovog ulja. Procedite i pripremite oblog koji se privija na noge tokom noći.

Neven

Neven ima je lekovita biljka koja ima čudesna svojstva u lečenju upaljenih i prosirenih vena. Smanjuje otok, otklanja bolove i i poboljšava cirkulaciju krvi. Nevenova mast se pravi od svinjske masti i nevenovog cveta. Maže se nekoliko puta dnevno sve dok se ne stanje ne poboljša.

Jabukovo sirće

Jabukovo sirće je jedno od najboljih sredstava za lečenje proširenih vena. Natopite parče vate sirćetom i utrljajte na mesta proširenih vena. Tretman možete ponavljati više puta dnevno.

Pročitajte još: Deda KORČAN je lečio RUSKU VOJSKU, a njegovim RECEPTIMA danas leči PAVEL
 
Zeleni paradajz

Zeleni paradajz je efikasan narodni lek za proširene i upaljene vene. Paradajz iseći na kolutove i priviti na proširene vene. Ukoliko ovaj postupak ponovite nekoliko puta na dan, vrlo brzo ćete osetiti poboljšanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas