· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Ruski ISCELITELJ Golubovski: Kora nara rešava POREMEĆAJE U CREVIMA

Poznati ruski iscelitelj G. I. Golubovski otkriva lekovita svojstva nara koja se vekovima koriste u Rusiji

1607903182_nar.jpg
Foto: Pixabay

Bogatstvo vitaminima koji pomažu kod obolelih od štitne žlezde nisu jedino lekovito svojstvo omiljenog zmiskog voća, nara.

Naime, kora nara se još u drevnoj Rusiji sušila i čuvala kao blago u kućnoj apoteci jer je kora nara prirodno sredstvo koje će pomoći kod svih stomačnih infekcija i rešiće problem crevnih poremećaja.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

Ovaj način lečenja pomoću kore nara, prema predanjima, poznavao je i koristio još sam Hipokrat. Kora nara pomaže kod dizenterije, dijareje i različitih stomačnih virusa, kao i kod upale slepog creva, salmoneloze, čira na želucu i disbakterioze creva. Još pre dvadeset godina, ruski iscelitelj G. I. Glubokog obelodanio je ovaj recept, a ubrzo potom ga i patentirao uz prethodnu proveru njegove učinkovitosti. 

Pročitajte još: Košta 40 dinara i PROVEREN je zimski ruski lek za podizanje imuniteta

Kora nara pomaže kod dizenterije, dijareje i različitih stomačnih virusa, kao i kod upale slepog creva, salmoneloze, čira na želucu i disbakterioze creva.

- S moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svetu, koji efikasno inhibira sve patogene bakterije u celom gastrointestinalnom traktu čoveka, nezavisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i hiljade godina – objasnio je ovaj ruski iscelitelj u članku u magazinu „Ruski vesnik“,  u kome je podelio i recepte za lečenje uz pomoć kore nara.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Suština lečenja sastoji se u tome, da se u celom gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije i njihovu lokaciju uspešno se nastanjuju zdrave i bakterije neophodne za normalno funkcionisanje creva.

Pročitajte još: Ruski travar DMITRI: Muškarci, ne kupujte skupe preparate, OVA BILJKA sprečava ĆELAVOST

O jedinstvenim svojstvima osušenih kora šipka znao je još Hipokrat, pre 2500 godina. On je primenjivao odvarak za lečenje dizenterije. Osim toga, ovim odvarkom je lečio i ubodne rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj odvarak. Stalno se održavala vlažnom do isceljenja rane.

Priprema odvarka

Priprema odvarka od suvih kora nara priprema se tako što se u prethodno zagrejanu, toplu šoljicu sipa 10 grama osušene kore nara i prelije sa 200 mililitara proključale vode. Potpom se šoljica poklopi i ostavi da odstoji oko pola sata. Nakon toga, napitak sa odvarkom se može konzumirati čime je lečenje problema započeto. Odvarak se ne baca, nego se konzumira zajendo sa napitkom.

Pročitajte još: RUSKI lekar Torsunov tvrdi: Lezite na vreme, u suprotnom – vaša INTELIGENCIJA OPADA

U procesu lečenja, odvarak se ne cedi. Tokom lečenja nikako se ne sme konzumirati alkohol, dok sa druge strane odnos vode i suvih kora nara mora biti prema propisanoj recepturi. Ukoliko odnos suvih kora nara i kipuće vode nije prema recepturi, mogu se javiti neželjeni efekti, poput vrtoglavice ili mučnine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.