· · Komentari: 0
PRIRODNI METODI LEČENJA

Voda i so do zdravih i BELIH ZUBA po receptu TIBETANSKIH MONAHA

Zdravi i beli zubi ne podrazumevaju uvek skupe stomatološke tretmane već vraćanje prirodi

1601934521_Depositphotos_9273318_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Monarsi sa Tibeta, između ostalog, zdravlje svojih zuba čuvaju zahvaljujući receptima iz prirode. Pored mnogobrojnih metoda lečenja prirodom, tibetanski monarsi sa posetiocima podelili su i recept kako da održavaju zdravlje i belinu zuba.

Pročitajte još: Bacite LEKOVE ZA SMIRENJE! Umirite se i opustite uz PRIRODNE ČAJEVE

Kod tibetanskih monaha zubi ostaju zdravi do duboke starosti, čak je tako bilo i u drevnim vremenima, kada u ovim planinskim predelima za komercijalne paste i stomatologa još uvek nisu čuli. Recept koji oni prenose dalje je da se u pola čaše prokuvane i ohlađene vode sipa jedna kašičica krupne soli.

Pročitajte još: Moćni začin: PRAH koji daje DOBRO ZDRAVLJE

Potom je potrebno intezivno mutiti tečnosst, dok se so potpuno ne rastvori u vodi. Kada se formira pena, potrebno ju je skinuti i baciti. 

Zahvaljujući ovom receptu i tretmanu, kod tibetanskih monaha zubi ostaju zdravi do duboke starosti...

Četkicom za zube uzmite nekoliko kristala soli i perite ovom smesom zube uobičajenim pokretima, ujutro i uveče nakon obroka. Vodom iz iste čaše isperite zube. Zubi od ovoga postaju jako bijeli, a desni jačaju i dobivaju ružičastu boju.

Pročitajte još: Ova DVA čaja bi morala da ima u kući SVAKA ŽENA

Na samom početku primene ovog recepta, može se osetiti nelagoda i bol u desnima i zubima. Naime, na slanu vodu odmah djeknu zubi pojačanom osetljivošću na hladno-vruće i kiselo-slatko ukuse. Postaju osetljiviji na neko vreme,  ali to u kratkom periodu prođe i zubi postaju čvršći i belji.

Pročitajte još: Kada ga IMA muškarac je SAMOUVEREN, a posle 40. godine sve kreće NIZBRDO

Takvi neprijatni  osećaji  daju i vrlo skupe paste za osetljive zube. Slana pasta, ne samo da uništava patogene bakterije usne šupljine, već za vrlo kratko vreme ojačava zubnu caklinu, doprinosi zatvaranju pukotina i neravnina na zubima.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.