Oglas
· · Komentari: 0
NARODNA MEDICINA

Ako pijete vodu NA OVAJ NAČIN, čistite organizam - Gordana Cvetić izbegla operaciju kukova, a metabolizam reguliše pomoću vode preko 20 godina

Prirodna, narodna ili poznatija kao alternativna medicina, pomogla je Gordani Cvetić da izbegne operaciju kukova.

1636887221__1729659823.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Zlatno doba
Oglas

Rekli su joj da se hrskavica ne može regenerisati i sve što je kasnije primenila na sebi dalo je velike rezultate.

Pročitajte još: IMATE ALOE VERU U SAKSIJI? Iskoristite 2-3 lista na OVAJ način i saznajte zbog čega je zovu "čudotvorna biljka"

Ne samo što je izbegla operaciju kukova nego je uspela svoje telo, kosti i organizam dovesti u stanje savršenog zdravlja. Prilikom gostovanja u emisiji Zlatno doba, Gordana je sa gledaocima podelila savet za najjednostavnije čišćenje organizma, koje svi možemo da obavimo, a koji ona primenjuje preko 20 godina.

Regulisanje metabolizma

Popiti čašu mlake vode 15-ak minuta pre jela.

- Kad god jedemo u toku dana, treba popiti čašu mlake vode na 15-ak minuta pre jela. Voda bi trebalo da se pije, na 25 kilograma težine jedan litar vode, trebalo bi da se pije uvek mlaka. Ne pije se sat-sat i po posle obroka, nikako, ne pije se za vreme jela, zato što otežava varenje - kaže Gordana i dodaje:

- Kao što se opere garderoba, onda se isto tako organizam očisti. Voda je za to idelna jer u organizmu imamo 85 posto tečnosti.

- Ako popijemo 640 ml mlake vode 15-30 minuta pre doručka, onda aktiviramo kompletan rad unutrašnjih organa. Ako popijemo pola sata pre doručka, pomaže varenje.

- Ako popijemo pre kupanja, snižava krvni pritisak. To pijenje vode, ja sam to nekoliko puta našla u literaturi, je raj. Pročišćava organizam. To možete da radite i dok se tuširate, pijuckajte pomalo vode.

I za kraj, dodaje zašto je bitno da se popije čaša vode pre spavanja.

- Ako se popije čaša pre spavanja, to je velika stvar. Sprečava, u ovom trenutku u kom živimo, moždani i srčani udar.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas