· · Komentari: 0
REŠENJE

Evo kako se možete rešiti HRKANJA za MALE PARE

Jeftini kućni lekovi.

1602419454_Depositphotos_22961614_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Hrkanje je neugodna pojava koja može poremetiti san, izazvati bol u grlu, ali i izludeti sve one koji žive sa vama. Uzrokuju ga vibracije mekog nepca i tkiva u grlu, nosu i usnoj duplji. Ukoliko želite da se na prirodan način rešite hrkanja isprobajte ove trikove.

1. Nana

Ova biljka otvara kanale u nosu i grlu i time olakšava disanje, što je vrlo važno ukoliko želite da ublažite hrkanje. U šoljicu mlake vode dodajte tri kapi eteričnog ulja nane. Mešavimon pre spavanja grgljajte usnu duplju, a potom je ispljunite. Postupak ponavljajte svaki dan dok ne primetite poboljšanje.

Pročitajte još: U jeku smo ALEGIJA, kako da se ZAŠTITIMO i poboljšamo dan

2. Maslinovo ulje

Maslinvo ulje opušta tkivo i smanjuje otok sluznice. Isto tako, ono smanjuje trenje izazvano vibracijama tkiva zbog kojeg hrčemo. Pre spavanja izmešajte pola kašičice meda i isto toliko maslinovog ulja. Mešavinu pre spavanja polako promućkajte u ustima i progutajte. Postupak ponavljajte svako veče.

Foto: Depozit

Pročitajte još: KONAČNO: Otkriveno šta je uzrok nepodnošljivog HRKANJA! Ko OVO jede NOĆU STRUŽE

3. Kardamom

Semenke ove biljke od pamtiveka se koriste u indijskoj kuhinji, a osim ugodne arome u jelima, imaju brojna pozitivna svojstva za zdravlje. Naime, kardamom razređuje sluz i olakšava disanje. U čašu mlake vode dodajte pola kašičice kardamoma u prahu i dobro izmešajte. Napitak popijte pola sata pre spavanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.