· · Komentari: 0

Metoda koja će vam pomoći da se naspavate za samo 4 SATA: Više nećete osećati hronični umor

Isprobajte ovu metodu i pobedite umor

1661095165_Foto-Pixabay-Pexels.jpg
Foto: Pixabay, Pexels

Ukoliko imate premalo vremena za spavanje i konstantno se osećate umorno i iscrpljeno, pokušajte sa nekom od ovih metoda za spavanje. Mogu rešiti vaš problem i učiniti da se osećate naspavano bez obzra na to što vam obaveze ne dozvoljavaju da spavate onoliko koliko vam je zaista potrebno.

Pročitajte još: TANJA BOŠKOVIĆ nije bila bolesna više od 3 decenije: TAJNA njene vitalnosti je u ishrani,a ovo jede svakog dana

Godine vežbanja i eksperimentisanja onih koji su pratili da Vinčijev primer, ostavili su sajtu Bright Side da izabere neke od najefektivnijih varijacija višefaznog sna:

Spavanje 30 minuta na svakih 6 sati (dymaxion metoda);

Spavanje 20 minuta na svaka 4 sata (uberman metoda);

Spavanje noću 1.5 – 3 sata i onda tri puta tokom dana po 20 minuta (everyman metoda);

Spavanje noću 2 sata i jednom popodne 20 minuta (tesla metoda)

Spavanje noću 5 sati i 1.5 sat popodne (siesta metoda).

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.