· · Komentari: 0

Od VRUĆINE vam se stvaraju MITISERI na licu: Ovo su maske koje će vam preporoditi kožu!

Kada nastupe vrućine, čak i oni koji nisu skloni preteranom znojenju, dođu u situaciju da im se masti lice i dodatno stvaraju mitiseri

1625231020_maska.jpg
Foto: depositphotos

Trik 1 – Maska od jogurta, krastavca i peršuna

U blenderu umutiti dve kašike jogurta, pola krastavca i nekoliko listova peršuna. Mutiti dok se ne dobije homogena masa. Naneti na lice i ostaviti 15min. Isprati mlakom vodom.

Trik 2 – Vodena para

Prokuvajte vodu u nekoj posudi, i kad se nakupi dosta pare, lice približite pari dovoljno blizu, ali pazite da se ne opečete. Neka lice bude izloženo na pari nekoliko minuta. Zbog toplote vodene pare koža i pore će se proširiti, tako da ćete sa lakoćom moći da uklonite mitisere.

Trik 3 – Maska od želatina i mleka

U činijicu sipajte kašiku mlakog mleka i kašiku želatina. Mešajte dok ne dobijete kremastu smesu. Četkicom nanesite na mesta gde su vam mitiseri. Ostavite da deluje 10min, a zatim rukama skinite, jer će maska biti kao gel.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.