· · Komentari: 0
NEGA KOŽE

Negujete lice i vrat, ali LAKTOVI OTKRIVAJU vaše GODINE! Ovaj piling je HITNA POMOĆ

Leto je sinonim za izlaganje suncu, a jesen za vetar koji čini našu kožu suvom.

1601295446_depoMaslinovoUlje.png
Foto: Depozitfoto

Da biste je nahranili i povratili u život, uzmite maslinovo ulje i nagradite sebe savršenim tretmanima u kućnim uslovima, dok se opuštate u večernjim satima posle stresnog dana.

Krenite od lica, jer je ono najizloženije suncu i vetru. Natapkajte ulje na tupfer i dobro nauljite lice, pa ostavite da odstoji sat vremena. Ponavljajte ovo dvaput nedeljno.

Pročitajte još: Ovo je SUPERHRANA za jaku i zdravu KOSU!

Ukoliko vam je koža baš suva, napravite masku od nekoliko kapi maslinovog ulja, kašičice meda i dve kašičice mleka, pa dobro promešajte i stavite na očišćeno lice. Ostavite da deluje 10-15 minuta, pa isperite hladnom vodom.

Laktovi!
Ne zaboravite da obradujete i  laktove i uklonite mrtve ćelije sa kože. Napravite piling od maslinovog ulja, pomešanog sa šećerom ili solju. Napravite gustu masu i utrljavajte je na laktove, pa posle deset minuta isperite.
Napravite "oblog" za dekolte od maslinovog ulja

Kako biste umanjili borice koje su se preko noći pojavile na vašem dekolteu, napravite "oblog" od maslinovog ulja, tako što ćete njime namazati ovaj deo pa prekriti frotirom. Posle desetak minuta isperite mlakom vodom.

Kolena namažite smesom od ulja i šećera.

Jedan od načina je i da pomešate žumance sa maslinovim uljem i malo limunovog soka, pa smesu nanesite na predeo dekoltea laganim pokretima. Obucite potom laganu pamučnu majicu i tako prenoćite.

Pročitajte još: Ovaj korak je PRE nanošenja PUDERA veoma VAŽAN, a sve žene ga uglavnom preskaču

Ako su vam suva kolena ili bilo koji deo tela, samo nanesite smesu od ulja i šećera. Ovim pilingom skinućete mrtve ćelije, pa će koža biti mekša i nežnija.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.