Oglas
· · Komentari: 0

VODA OD BELOG LUKA KAO PRIRODNI LEK: Jača imunitet i čisti organizam od toksina

Voda od belog luka najbolji prirodni lek

1654510310_beli-luk.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Beli luk se koristi kao najbolji prirodni antibiotik, ali i kao amajlija, 

Ipak, njegovo lekovito i moćno dejstvo ima i  voda od belog luka, koja jača  imunitet i telo čisti od toksina. Tokom 7 dana, jednom mesečno pijte svako jutro beli luk i vodu.

Kada je pravo vreme da pijete ovu vodu?

Pred putovanje za jači imunitet
Kada telo treba očistiti od toksina
Kod prvih znakova prehlade

Sastojci: 8 češnjeva belog luka i 1 litar vode.

Priprema:

Beli luk očistite i prepolovite svaki čen. Isperite čen ispod mlaza vode, a zatim ga stavite u teglu. Nalijte litar vode i zatvorite teglu. Ostavite je u frižider na sat vremena pre upotrebe.

Kako se koristi: Pomešajte 1/4 šolje belolučane vode sa 1 šoljom obične vode.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas