· · Komentari: 0
Dvogled Vorteks

Trodimenzionalna slika “kao na dlanu” (FOTO)

Kompaktni dvogled Vankuiš 8x26 širokog vidnog polja odličan je izbor za čuvare nacionalnih parkova, ljubitelje ptica, izletnike i lovce

1611661919_vanquish.jpg
vanquish - foto: “Vorteks”

Krenite na put sa dvogledom širokog vidnog polja koje omogućava brzi pregled različite konfiguracije terena.

Pročitajte još: LUSI pod zvezdanim NEBOM Avganistana (FOTO)

Dizajn obrnute porro prizme modela Vankuiš koristi visokokvalitetno staklo potpuno prevučeno višeslojnom zaštitom od mehaničkih oštećenja kako bi slika ostala oštra i svetla.  

Kompaktan dvogled odličnih performansi, foto: “Vorteks” 

Vodootporni prstenovi oko sočiva i okulara sprečavaju prodiranje vlage, prašine i drugih čestica u binokular, a ispuna kućišta azotom onemogućava unutrašnje zamagljivanje stakala u širokom opsegu temperatura. 

Gumene neklizajuće obloge kućišta dvogleda pružaju dobru zaštitu od mehaničkih oštećenja, nastalih u slučaju pada i omogućavaju sigurno držanje. Podesivi tubusi okulara mogu da se pokreću u različitim pravcima (gore-dole i levo-desno)radi udobnog gledanja sa naočarima ili bez njih. 

Točkić za prilagođavanje dioptrije smešten je na desnom okularu, foto: “Vorteks”

Točkić sa središnjim fokusom pruža mogućnost istovremenog fokusiranja oba binokularna tubusa. Kao i svi “Vorteksovi” proizvodi ima doživotnu garanciju na kvalitet, a u slučaju bilo kakvog kvara, kompanija obezbeđuje besplatnu popravku ili zamenu. 

Pročitajte još: Iako je OKO najsavršeniji optički instrument, prilikom nišanjenja javljaju se značajna ograničenja

Dvogled je težak 360 grama i košta oko 120 dolara. Ovaj kompaktni dvogled isporučuje se sa poklopcima okulara, udobnim kaišem za nošenje oko vrata i dopadljivom torbom za transport. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.