· · Komentari: 0
Rukavice Sealskinz

Zaštitite NAJDRAGOCENIJI ALAT, a evo i kako

Dobre rukavice čuvaju šake ne samo od hladnoće, nego i od sitnih povreda, opekotina, prljavštine...

1610963823_rukavice.jpg
rukavice - foto: “Sealskinz”

Šake su najdragoceniji i najsposobniji alat kojim raspolažemo. Zbog toga im treba pružiti adekvatnu zaštitu, koja barem u našem okruženju, najčešće izostaje.  

Pročitajte još: Vreme je za čaj, a evo u čemu možete da ga spremite (VIDEO)

Pritom ne mislimo samo na zimsku hladnoću već na sve vrste negativnih uticaja. Ako pogledate slike savremenih elitnih jedinica, bez obzira da li je reč o vojnicima u pustinji ili SVAT timovima u urbanom okruženju, rukavice su neizostavan deo opreme. S razlogom, jer dobre rukavice čuvaju šake od sitnih povreda, vlage, opekotina, ekstremnih temperatura, prljavštine. Pritom pomažu da se zadrži taktilna osetljivost vrhova prstiju koja u nekim situacijama može biti nezamenljiva.  

Rukavice All Season omogućavaju korišćenje uređaja sa tač-skrin funkcijom, foto: “Sealskinz”

Britanska kompanija “Sealskinz” ima preko trideset godina iskustva u izradi specijalizovane opreme za ekstremne uslove ali i svakodnevnu upotrebu. NJihove proizvode koriste planinari, istraživači, vojnici, skijaši, mornari, bajkeri i mnogi drugi profili koji praktikuju aktivnosti u zahtevnom okruženju. 

Model univerzalnih rukavica All Season su odličan primer kvaliteta i praktičnosti. Izrađene su od kombinacije meke kozije kože sa sintetičkim platnom i vodonepropusnom membranom koja sprečava prekomerno znojenje šaka.  

Pročitajte još: Klizavo tlo i padavine su izazov za OPREMU

Britanske vodonepropisne rukavice koriste planinari, istraživači, vojnici, skijaši, mornari, bajkeri, foto: “Sealskinz”

Ove vodonepropusne rukavice, lako se oblače i prilagođavaju rukama, veoma su udobne i sprečavaju klizanje. Posebna prevlaka na kažiprstu dopuštaju korišćenje uređaja sa tač-skrin funkcijom. Cena počinje od 40 evra u zavisnosti od mesta nabavke.  

Dragan Šaponjić 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.