Oglas
· · Komentari: 0

Često kažemo da je PRVI UTISAK o nekoj osobi veoma važan, a da li znate šta muškarci najpre primete na ženama?

Evo što je to što prvo primete

1654331021_1huyen-pham-C0nweVngKFg-unsplash.jpg
Photo: Unsplash
Oglas

Način šminkanja

Mada većina tvrdi da ne voli našminkane žene, jedno istraživanje je pokazalo da će im doterane dame pre privući pažnju od drugih. Ali to se ne odnosi na svaku vrstu mejkapa. One koje preferiraju “tamniju” šminku, manje zaokupljaju pažnju jačeg pola, pa su muškarci i manje zainteresovani da izađu sa njima. U stvari, privlačnije su im žene koje ne izgledaju napadno, već prirodno.

Photo: Unsplash​

Veličina kukova

Ovo nije stvar privlačnosti, ni izgleda, već zdravlja i dobre plodnosti. Dame koje imaju veće kukove i struk ostavljaju utisak da lako mogu da dobiju decu, jer ovi ženski atributi otkrivaju nivo estrogena u njihovom telu.

Photo: Unsplash​

Crvena boja odeće

Crvena je boja strasti, pa ne čudi što muškarci smatraju da su žene u takvoj odeći seksepilnije i privlačnije. Istraživanje obavljeno na Univerzitetu Ročester pokazalo je da će jači pol potrošiti više novca na izlazak sa damom u crvenoj garderobi.

PROČITAJTE JOŠ: GRAD KOJEG VIŠE NEMA : Žrnov - jedna od najvećih misterija Srbije (FOTO)

Photo: Unsplash​

Dobrota i brižnost

Ophođenje prema drugima muškarcima je veoma važno. To im je pokazatelj da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih, što ih čini privlačnijim i kvalitetnim osobama, ali potencijalno i dobrim majkama.

Photo: Unsplash​

Tonalitet glasa

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

Dok su ženama privlačniji tipovi sa dubokim glasom, muškarci su potpuna suprotnost. Visoki tonalitet glasa za njih znači da je žena ženstvena i u dobroj formi.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas