Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

Pitali su muškarce šta misle o PAMETNIM ženama, a oni su odgovorili...

Žene vole muškarce koji o svemu imaju mišljenje, a šta kada je situacija obrnuta?

1630243327_pametna-zena-Sater.png
Foto: Šater
Oglas

Žene sa stavom smatraju da je važno da pokažu partneru koliko su pametne, ali novo britansko istraživanje govori da muškarci nisu oduševljeni damama koje previše ističu svoje mišljenje o svemu, od politike, književnosti, mode, pa sve do sporta i drugih društvenih tema.

Pročitajte još: Zašto mnogi parovi raskidaju posle letovanja? Odgovor je kratak i jasan

Izražena inteligencija kod nežnijeg pola ih ne privlači jer im je jednostavnije da izađu na kraj sa ženama prosečnih sposobnosti. Kada pokažu da mogu biti jače i dominatnije, oni osećaju da su im ego i muškost ugroženi, pokazala je studija.

Muškarci ne vole kada žene pametuju, dok njima godi kada jači pol filozofira. U istraživanju je učestvovalo 350 muškaraca, a njih 60 odsto je reklo da izbegavaju devojke koje o svakoj temi ističu svoje mišljenje.

Pročitajte još: Kako prepoznati MATERIJAL za brak? Jedno pitanje rešava sve

Anketirani su izjavili da pametovanje žene čini manje privlačnima i briše svaku tajnovitost i romantiku. S druge strane, od 350 žena, čak 65 posto je izjavilo da bi radije bile u vezi sa obrazovanim i informisanim muškarcem koji o svemu voli da priča.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas