Oglas
· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Prevarili ste partnera? Ovo su TRI RAZLOGA zašto morate PREĆUTATI PRELJUBU

Ukoliko vam se dogodio trenutak slabosti, tada dobro razmislite hoćete li svom partneru reći za svoj izlet i što će vam to uopšte može doneti.

1600290989_zenska-prevara.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Prevara kao događaj koji se dogodio samo jednom i potpuno neočekivano ostavlja gorak ukus u ustima, ali je sigurno drugačija stvar od mesečnih ili godišnjih afera sa njegovim najboljim prijateljem. 

Pročitajte još: Nešto ne funkcioniše: Evo kada je vreme za PAUZU U VEZI

Pre nego što odlučite da li ćete svom partneru priznati šta se dogodilo, posebno ukoliko se kajete zbog nepromišljenog poteza, razmislite o ova tri razloga zbog kojih je najbolje da prećutite.  

Zato što ga volite

Psihoterapeuti tvrde da ono što se ne zna ne može boleti, a u ovom primeru to je najočiglednije.  Ukoliko vam se dogodio izlet i prevara, to više ne možete promeniti niti izbrisati. Možete uticati jedino na to da partnera kog volite poštedite muke i boli. Radije se potrudite da se to više ne ponovi i pokušajte biti bolji partner.

Partner će se osvetiti?
Ponekad se dogodi da prevareni partner misli kako će se bola i jada riješiti istom mjerom. No kao dan je jasno da još varanja neće donijeti ništa pozitivno i da neminovno znači prekid veze. Osim toga, partner može početi širiti o vama ružne glasine nakon što vas ostavi.

Pročitajte još: VOLIM moju devojku, ali tokom SEKSA mislim na drugu! Da li je to NORMALNO?

Jer vam ništa nije značilo

Možda se prevara dogodila zbog previše alkohola ili ste u krevet skočili sa simpatijom iz srednjoškolskih dana, a to ste oduvek želeli. Nakon toga ste sigurno ostali prazni i shvatili da je to bila jedna velika greška. 

Pročitajte još: "Ćao, šta radiš?" Poruke koje MUŠKARCI šalju prilikom DOPISIVANJA, a koje DEVOJKE nikako NE VOLE

Jasno vam je da nije bilo uopšte vredno toga da biste ostavili partnera. Može se dogoditi da tek tada uvidite koliko vam je stalo do njega. To i je najvažnije, da ste svesne partnerove vrednosti! Zato pokušajte da nastavite živeti kao i pre toga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas