Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAVNI ODNOSI

Prosečna priprema žene za seks sa novim partnerom je ŠEST SATI! Evo šta muškarac jedino primeti na njima...

Po svemu sudeći, ženama nije neophodna ovakva priprema.

1629018732_people-3136711_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Verovali ili ne, ali poslednja istraživanja pokazala su da se žene za prvi seks sa novim partnerom pripremaju satima i to - punih šest sati! Ipak, istraživanja stavova muškaraca od strane istih istraživača sa jednog od najpoznatijih portala za muškarce, pokazala su da je svih tih šest sati možda potrošeno uzalud.

Pročitajte još: ZBOGOM LUKSUZU! Mirko Šijan i Bojana Rodić napuštaju Božinovsku zbog POKLONA porodice Rodić? (FOTO)

Naime, od fizičkih atributa muškarci, naravno, primećuju zadnjicu i grudi, ali osim toga važne su im oči, koje se najviše spominju u anketi, čak i više od prve dve stvari.

Pročitajte još: Ona je PRAVA Keri Bredšo: SMELE KOMBINACIJE će vas oduševiti, a tek da vidite garderober! (FOTO/VIDEO)

Dalje, muškarci uočavaju da li je žena raspoložena za preuzimanje inicijative u seksu, što im se jako sviđa, jer tako mogu jako dobro proučiti svoju novu partnerku.

Za kraj, samopouzdanje pre strasti u krevetu važnije je od nijansi fizičkog izgleda, a to je prva stvar koju će muškarci primetiti kad odeća padne. Urasle dlačice ili neuredno depilirane noge neće se videti u polumraku, ali samopouzdanje će se itekako osetiti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas