· · Komentari: 0
ŠLJOKICE

DISKO nokti u pet poteza od LAKOVA koje ste hteli da BACITE (VIDEO)

Sigurno imate stare stare lakove sa šljokicama koji više nisu moderni. Ne bacajte ih!

1597234102_NailSljokice.PNG
Šljokice Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Što više boja to bolje - efekat će biti jači! Svaki nokat lakirajte drugačijom bojom.

Pročitajte još: SRBI čuli i odmah REZERVISALI: Ovaj hotel poseduje SERTIFIKAT KOVID 19, a evo šta to ZNAČI

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Pročitajte još: Ovo su TRIKOVI za savršeno NANOŠENJE RUMENILA: Daće vašem licu SVEŽINU i lepši izgled

Ako nemate pet različitih lakova iskoristite onoliko koliko imate. Šljokice se mogu kupiti i iz kutijica koje se prodaju sa prahom za nokte. U tom slučaju je važno da osnovna boja kojom su nokti nalakirani bude u drugoj boji.

Kombinujte boje, lakirajte pola nokta!

Jedan nokat se lakira ceo u jednoj, recimo roze boji. Na drugom se lakira polovina u jednoj, a druga polovina u drugoj boji. Treći se lakira poprečnim presekom. Ovo se jednostavnije postiže pomenutim prahom, ali i običnim lakovima sa šljokicama ako se sačeka da se prva boja dobro osuši.

Nokti ne moraju da budu savršeno nalakirani, šljokice mogu da se prelivaju, jer će se tako stvoriti efekat sireninog repa.

Pročitajte još: Polomio se nov KARMIN! To nije tragedija, brzo po UPALJAČ! (VIDEO)

Ukoliko se koriste šljokice iz pudera nokti moraju da se na kraju nalakiraju bezbojnim lakom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.