Oglas
· · Komentari: 0
NEGA KOSE

Kako da se same isfenirate i da vam frizura DANIMA traje?

Kako da frizura potraje nekoliko dana?

1606901013_Depositphotos_12038759_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Kada potrošite vreme i novac na feniranje kod frizera između ostalog volite što frizura potraje duže nego kada je sami sređujete. Međutim, često i tada mnoge dame ne budu zadovoljne već sutradan izgledom svoje kose. 

Sve počinje još kod pranja kose. Frizeri savetuju upotrebu šampona-čistača, a zatim nanošenje regeneratora, kao i proizvoda za stilizovanje kose.

Pročitajte još: Crni komadi garderobe koji su vam uvek potrebni

Pre nego što počnete feniranja, kosu podelite u nekoliko delova (najbolje bi bilo osam), kako biste lakše i kvalitetnije isfenirali celu kosu.

Stručnjaci preporučuju da koristite okrugle četke i da, umesto na zadnjoj strani, feniranje započnete na prednjoj.

Pročitajte još: Kako zimi negovati SUVU KOŽU: Pratite nekoliko koraka

Foto: Depozit

Ako pripadate onima kojima se kosa jako brzo masti, nanesite šampon za suvo pranje na koren kose i pre nego što je to potrebno jer će šampon pomoći da se apsorbuje nečistoće, pa ćete kosu duže moći nositi puštenu.

Još jedna stvar koja može da utiče na frizuru, a na koju mnogi manje obraćaju pažnje jeste – jastučnica. 

Profesionalci savetuju da birate svilene jastučnice koje će pomoći da isfenirana kosa ili lokne izgledaju sveže i drugi dan.

Pročitajte još: Napravite sami piling za telo pomoću namirnica iz kuhinje

Za kraj, ono što svi znamo, a čega se teško pridržavamo, jeste da kosu treba što ređe dirati i kroz nju prolaziti prstima, jer se tako samo brže prlja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas