· · Komentari: 0
frizura

Kako da vaše ŠIŠKE uvek izgledaju SAVRŠENO

Šiške gotovo nikada ne izlaze iz mode.

1601209821_Depositphotos_23865465_s-2019.jpg
Foto: Deposit

One su poseban detalj na svakoj ženi, a kada se pravilno stilizuju mogu biti prefinjen i estetski vrlo cenjen dodatak stilu koji odaje istančan ukus.

Počnite sa fenom za kosu

Ako pustite šiške da se nakon pranja osuše same, to će im dati funky izgled a verujemo da to nije ono što baš uvek želite od svoje frizure.

Foto: Deposit

Pročitajte još: Plavuše su uvek u modi, ali NIKAKO i NIKADA ova nijansa!

Srećom, one se takođe vrlo brzo suše uz pomoć fena za kosu, zato ih svako jutro barem malo navlažite i osušite fenom kako biste uvek imali željeni i lepo oblikovani izgled šiški.

Fenirajte u dobrom pravcu

Smer u kom sušite kosu, takođe pravi veliku razliku. Iskusni frizeri savetuju da je idealno da šiške sušite okruglom četkom od svinjskih dlaka, jer će čvrsto povezane “iglice” povezati kosu, dajući vam savršenu kontrolu nad oblikovanjem.

Smer koji se preporučuje pri sušenju je sa leve na desno, sve dok se šiške u potpunosti ne osuše. U idealnom slučaju, to znači da će toplina fena omekšati bilo kakve neposlušne dlačice i omogućiti da šiške padaju ravno.

Pročitajte još: Zašto imamo PODOČNJAKE: Ovo su glavni uzroci

Dozirano koristite proizvode

I na šiške je dobro naneti kreme i serume za styling, baš kao što to pomaže u stilizovanju i nezi ostatka kose. Ali je za šiške potrebna mnogo manje količina preparata. Previše proizvoda može ih učiniti teškima i masnima, ili mogu postati ukočene i jako teške za oblikovanje.

Foto: Deposit

Procenite kada je pravo vreme za šišanje

Jedan od najdosadnijih delova kod održavanja šiški je šišanje.

Mnogi stilisti nude besplatno šišanje šiški, pa je možda odlična ideja da o idelnom trenutku za njihovo skraćivanje porazgovarate sa svojim frizerom. Mnoge žene koje dugi niz godina neguju izgled sa šiškama, već poznaju mnoge trikove i kako šiške što jednostavnije dovesti u red.

Pročitajte još: Kako da kosi VIZUELNO date VOLUMEN?

Kada malo porastu koriste okruglu i malo deblju četku kako bi ih podigle i tako vizualno skratile. Na taj način ćete sigurno kupiti vreme dok ne posetite frizerski salon. Ili ih jednostavno češljajte u stranu i tako unesite malo osveženja u svoj izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.