· · Komentari: 0

MASKA ZA KOSU ADRIJANE LIME: Kosa će vam izgledati sjajno i zdravo bez skupih preparata

Adrijana Lima već godinama neguje kosu na isti način

1686063711_Adrijana-Lima.jpg
Foto: Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta, još jedna "srpska snajka", Adrijana Lima (41), trudi se i da nakon porođaja dovede svoju figuru u red. A godinama, zbog opisa svog posla, ova lepotica je brižljivo vodila računa o zdravoj ishrani i vežbanju.

Pa tako, više puta je govorila o svojim zdravim navikama, a ovsene pahiljice su samo neke od njih. Nema jutra, a da ona ne pojede činiju ove zdrave namirnice. Kada je reč i o ishrani i izgledu, Adrijana spaja dva u jedan. Avokado se nalazi na top listi njene omiljene hrane. Ono što je zanimljivo jeste da je upravo ova namirnica zaslužna za njenu dugu crnu kosu. 

"U masku za kosu ili regenerator uvek stavim malo zgnječenog avokada i garantujem vam da će vam biti sjajnija nego ikad. Ne šalim se! Avokado nema jak miris pa vam kosa neće čudno mirisati", otkrila je prelepa Brazilka.

Takođe, neizostavni je deo njene ishrane. Avokade je poznat po brojnim blagodetima za zdravlje - reguliše krvni pritisak, smanjuje holesterol odličan za zdravlje mozga zbog velikog procenta omega-3 masne kiseline i vitamina E, kao i za zdravlje srca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.