· · Komentari: 0
MODNI SAVETI

MODNI STRUČNJACI SAVETUJU: Ovo je osnovno pravilo o nošenju hulahopki

Za ovu sezonu stručnjaci predviđaju veliku popularnost hulahopki u upečatljivim bojama koje su definitivno odvažniji odabir od hulahopki u boji kože.

1616229308_Depositphotos_189905950_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Stigli su nam hladni dani pa će zbog toga mnoge od nas uskočiti u najlonke kako bismo zaštitili noge od hladnoće. 

Kada je u pitanju ovaj ođevni komad, modni stručnjaci imaju jedno važno pravilo o njegovom nošenju.

Pročitajte još: Budite PRAKTIČNE: Ovo su kombinacije koje možete da kupite sada i nosite godinama! (FOTO)

Foto: Depozit

O hulahopkama koje su skrivene ispod pantalona i u zatvorenim cipelama modni stručnjaci nemaju mišljenje, ali zato su itekako strogi kada su u pitanju one vidljive tj. hulahopke koje nosimo na haljine i suknje. 

Da li ste znali da su za njih najomraženije one u boji kože? 

Prema njihovom mišljenju, prilikom nošenja hulahopki trebalo bi primenjivati najvažnije pravilo koje glasi: ili gola noga ili najlonka u drugim bojama, nikako model u boji kože, bez obzira na to o kom dobu godine se radi. 

Velikim modnim prekršajem smatra se i nošenje ovih hulahopki na sandale ili cipele sa otvorenim prstima.

Proleće nam stiže, ali hladni dani su još uvek tu i zato retko koja žena će rizikovati da se prehladi, a gole noge većini nisu prihvatljiva opcija, pogotovo ako moraju da borave na otvorenom.

Pročitajte još: Želite mekanu kožu poput pamuka: Napravite sami piling od kokosovog ulja

Veliki broj žena svakodnevno bez suzdržavanja krši ovo pravilo i nosi "nude" hulahopke, odnosno hulahopke u boji kože, i mnoge se pitaju da li je vreme za preispitivanje ovog pravila.

Naposletku, ovaj model najlonki nekada je bio opšteprihvaćen, pa čak i standard, ali modni stručnjaci su neumoljivi. Za njih su hulahopke u boji kože staromodne, ne laskaju nogama, nikada u potpunosti ne odgovaraju tonu kože i zbog njih svaka odevna kombinacija izgleda lošije.

Privid savršene kože
Noge lepe vojvotkinje u svakoj prilici moraju izgledati savršeno, a hulahopke u boji kože pomažu u postizanju tog privida savršene kože. Ne nosi ih isključivo u situacijama kada bira otvorene cipele poput sandala s visokom potpeticom.

S tim se ne slaže britanska monarhija. Istaknute članice kraljevske porodice poput Kejt Midlton skoro nikada nećete videti bez "nude" hulahopki jer ih jednostavno moraju nositi.

Pročitajte još: Pomoću praška za pecivo oslobodite se problema masne kose

Za ovu sezonu stručnjaci predviđaju veliku popularnost hulahopki u upečatljivim bojama koje su definitivno odvažniji odabir od "nude" hulahopki.

Možete nositi čak i sa neonskim nijansama koje će poslužiti kao sjajan dodatak svakoj modnoj kombinaciji, ali ne zaboravite da se uvek možete vratiti dobrim starim modelima u boji kože ako njih više volite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.