Oglas
· · Komentari: 0

Najbolji stajlinzi na dodeli BAFTA NAGRADA: Anja Tejlor Džoj zasenila sve modnom kombinacijom (FOTO)

Nedavno je održana dodela BAFTA nagrada na kojoj su prisustvovale mnoge zvezde

1676885897_profimedia-0757181001.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti, skraćeno BAFTA, svake godine dodeljuje nagrade filmovima, televizijskim programima i interaktivnim medijima.

Svečana dodela BAFTA nagrada od 2008. godine održava se u Kraljevskoj kući opere u Londonu. Na ovogodišnjoj dodeli prisustvovale su mnoge zvezde poput Anje Tejlor Džoj, El Golding, ali i princeze Kejt Midlton.

Glumica Anja Tejlor Džoj pojavila se u kreaciji "Skijapareli" i oduševila sve modne kritičare. Kombinacija od pliša koju je odabrala sastoji se iz dva dela, kratke haljine i velikog ogrtača, dok je mini-haljina sa mašnama savršeno istakla njene vitke i duge noge.

Sandale sa dva tanka kaiša su se savršeno uklopile, kao i ogrlica neobičnog oblika.

El Golding, inače bivša devojka princa Harija, pojavila se u crnoj haljini dubokog dekoltea i dugih prozirnih rukava.

Foto: Profimedia

Manekenka Rouzi Hantington-Vajtli, takođe se odlučila za tamne tonove - crnu rolku i midi-suknju sa neobičnim prorezima.

Kejt Midlton ostavila je sve bez daha pojavivši se u dugoj beloj lepršavoj haljini, u grčkom stilu, i crnim elegantnim rukavicama koje je navukla preko laktova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas