Oglas
· · Komentari: 0
nega

Napravite kod kuće: Prirodna maska za suvu kosu

Mnogi preparati bez etikete, napravljeni u vašoj kuhinji, čine čuda za kosu.

1617647802_Depositphotos_41050785_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Gubitak vlage iz kose, koji za epilog ima suve i beživotne vlasi, čest je problem s kojim se mnogi od nas suočavaju tokom hladnog perioda godne. Tome svakako doprinosi centralno grejanje, niske temperature, učestala upotreba električnih aparata za stilizovanje, kao i različitih preparata na bazi alkohola…

Zato, da biste kosi osigurali neophodnu vlagu, oslonite se na asistenciju ove tri maske koje ćete brzo i lako pripremiti sami. One ne samo da će vas rešiti suve kose, već će je i nahraniti i ukloniti perut.

Pročitajte još: Ožiljci od akni mogu biti prava noćna mora: Da li ste probali LIMUN?

Maska od jogurta, jabukovog sirćeta i limuna

Ova maska idealna je za dubinsko čišćenje vlasi budući da limunovo i jabukovo sirće ispiraju višak ulja, dok cink i mlečna kiselina iz jogurta poseduju hidratantna svojstva.

Neophodni sastojci:

½ šolje običnog jogurta

1 kašika jabukovog sirćeta

1 kašika soka od limuna (po želji razblaženog sa 2 kašike vode)

Pročitajte još: Prirodno rešenje za STRIJE: Probajte šećer i vitamin A

Priprema: Pomešajte sve sastojke. Ako želite dubinsko čišćenje, a istovremeno imate suvu kosu, dodajte i kašiku meda. Potom, laganim, kružnim pokretima dobijenu masku utrljajte u vlasište, ostavite je da odstoji deset minuta, a zatim isperite.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas