Oglas
· · Komentari: 0
NEGA KOSE

Nemojte praviti ove 4 velike greške kada sušite kosu - tako je uništavate!

Iako je najbolje da se kosa suši postepeno i sama od sebe, kada su niske temperature to jednostavno nije moguće izvesti.

1616427712_Depositphotos_8655382_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ako ste mislili da je sušenje kose poprilično jednostavan posao - prevarili ste se!

Većina žena pravi iste greške prilikom sušenja kose i tako je oštećuju. Ako izbegnete neku od ovih uobičajenih grešaka, kosa će vam izgledati fenomenalno.

Pročitajte još: Ponovo rade frizeri: Pod hitno ošišajte kosu SVEĆOM

Nakon što je operete, kosu umotajte u pamučni peškir koji će upiti višak vode, pa je nakon toga sušite fenom. Ukoliko počnete sa sušenjem odmah, to će ono duže da potraje, a vaša kosa će biti duže izložena štetnom vrućem vazduhu.

Kosu ćete najbolje osušiti od napred prema pozadi, uz koren ako želite da bude ravna ili obrnuto ako želite da povećate volumen. Ako sušite kosu od razdeljka prema krajevima onda reskirate da vam frizura izgleda napumpano pri krajevima, a spljeskana na temenu.

Pročitajte još: Pomoću praška za pecivo oslobodite se problema masne kose

Kvalitetan fen je nešto u šta bi trebalo da uložite ako vam je stalo do izgleda i kvaliteta kose. Fen koji ima veću snagu je uvek bolji od slabog fena jer će on brže da osuši kosu. On ne bi smeo da se pregrava i obično dolazi sa gomilom nekih nastavaka koji olakšavaju sušenje i oblikovanje.

Kako biste bile lepo isfenirane neophodna vam je dobra četka. Što je četka manja to je veći volumen i obrnuto, što je četka veća i gušća to bolje ispravlja kosu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas