· · Komentari: 0
TREND

Nikol Šlezinger najavila novi modni TREND, a jedan detalj ostavlja BEZ DAHA (FOTO)

Nikol Šlezinger je za vikend dala izjavu života: "Ova boja je nova crna!"

1622441472_Nikol.PNG
Foto: Instagram/ nicolescherzinger

Nikol Šlezinger ponovo oduševljava. Pevačica je svima ulepšala vikend prelepim odelom u neočekivanoj boji i sa još neočekivanijim detaljem.

Pročitajte još: One diktiraju modu: Slavna manekenka Irina ŠAJK i njena ćerkica Lea su prave modne trendseterke (FOTO)

Nikol je objavila fotografije u svilenom narandžastom odelom koji ima duži sako i pantalone. Odelo ima srebrnu dugmad, pa je Nikol ukrasila vrat srebrnim lancem Sliku je jedan pratilac prokomentarisao:

- Ovo je sve: Narandžasta je nova crna! - napisao je pratilac.

Drugi su prokomentarisali srcima i kratkim "WOW."

Pročitajte još: ARIANA GRANDE se tajno udala i fanove ostavila u šoku: Venčanje od 7 miliona dolara (FOTO)

Poslednjih godinu dana Nikol je bila obučena u sporstku garderobu, kupaće kostime, dukseve i helanke. Nedavno je postala žiri u izboru "The Masked Singer" i počela saradnju sa Luisom Fonsijem.

- Pošto je ponovo bezbedno prisustvovati javnim nastupima drago mi je što sam ponovo aktivna - kaže Nikol.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.