Oglas
· · Komentari: 0

Nova torbica brenda "Balenciaga" privukla najviše pažnje na Nedelji mode u Parizu: Spoj tehnologije i mode (FOTO/VIDEO)

Do sada niste imali priliku da vidite ovakvu kombinaciju

1657735490_catwalk-1840941_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Nedelja mode je počela 4. jula, a privukla je mnogo pažnje. Prisustvovale su joj brojne poznate ličnosti kao što su Kim Kardašijan, Naomi Kembel, Nikol Kidman, ali i mnoge druge.

I pored raznih kreacija koje su oduzimale dah, najviše pažnje je privukao ovaj modni dodatak. U pitanju je torbica koja je iznenadila sve prisutne.

Pročitajte još: Obratite pažnju NA OVE DETALJE kada kupujete stvari u ONLAJN prodavnicama!

Čudan spoj nove tehnologije i mode nikoga nije ostavio ravnodušnim. Od ovog brenda uvek možemo očekivati nešto nesvakidašnje i hrabro, kao što je bila njihova kolekcija pocepanih patika koja je opkružila ceo svet.

Nastala je u kolaboraciji Balenciaga i brenda Bang & Olufsen, koji, kao što je poznato, nije modni, već brend tehničke robe poput slušalica, televizora i zvučnika. S toga, ne čudi što ova torbica podseća na modni dodatak, zvučnik, a nekoga čak i na peglu za veš. Krajnje nesvakidašnji izgled je mnoge oborio s nogu, a torbica postoji u crnoj i beloj boji. 

 

Otvara se tako što se pritine sa dva prsta na bočnoj strani. Te bočne strane su rupičaste i izgledaju kao rupice na zvučniku. Ručka je od plastičnog materijala, a unutrašnjost izgleda kao kod bilo koje druge torbice. 

 

Kolekcija je limitirana. Postoji samo 20 ovakvih torbica, a s obzirom na brend i količinu komada, cena je ogromna i pristupačna samo najbogatijima. 

BONUS VIDEO:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas