· · Komentari: 0
trend

Ovo su najtraženiji nokti leta: Pastleno kao glavni trend

Nokti su tokom leta posebna inspiracija.

1624521489_7ef7409810c6744c45eec7ab2429d084ffa01522.jpg
Foto: Deposit

Letnje vreme je konačno tu, donosi nam sve te boje i smelost koju smo čekali. Znači da je vreme i za nove nijanse na noktima. Ove godine nam ne nedostaju prelepe nijanse, izbor je na nama.

Možemo da očekujemo svetle i smele boje, a pastelne nijanse dobijaju posebno mesto.

Pročitajte još: Sirće za negu lica? Zvuči čudno, ali veoma efektno

Boje laka za nokte za ovo leto

Žuti lak

Savršena nijansa za vedre i sunčane dane. Topla i vesela prenosi pozitivnost i lepu energiju. Verujemo da će vam doneti dobro raspoloženje.

Koralne boje

Očekuje se da će se ovog leta svuda pojaviti koralne nijanse. Ova prelepa narandžasta boja nesumnjivo je još jedan odličan izbor. Ženstveno i zanimljivo.

Lila boja

Pastelne boje postaju apsolutni trend cele sezone. Jedna od njih je i mnogima omiljen aboja lavande. Nude simpatičan i elegantan izgled za leto.

Pročitajte još: Irina Šajk ima savet za SAVRŠEN TEN: Ne košta ništa, a REZULTATI su SJAJNI! (FOTO)

Beli lak

Klasičan i bezvremenski letnji izgled. Ako se dvoumite bela će uvek biti pravi izbor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.