· · Komentari: 0
frizura

Uz ove savete vaša KOSA imaće VOLUMEN i izgledaće FANTASTIČNO

Stvaranje volumenske frizure lakše je nego što se možda čini na prvi pogled.

1599204819_woman-3353702_1280.jpg
Foto: Pixabay

Vlasnice tanke kose, po nepisanom pravilu, sanjaju o frizuri koja odiše volumenom, ali nije svaki takav stil u stanju da izdrži ceo dan.

Glavna stvar je uvežbavanje kod kuće, a takođe ne zaboravite da se opremite jednostavnim alatom za eksperimentisanje (u našem slučaju to su šampon, ulje za kosu, sprej, lak, fen za kosu i četk

Pročitajte još: Kako PRAVILNO skinuti MASKARU: Ovo nikako ne smeta da radite

Uputstva:

  • Operite kosu šamponom kako biste stvorili volumen (on, za razliku od drugih, ne opterećuje kosu). Ravnomerno ga rasporedite po celoj dužini od korena do vrhova sa srednjom fiksacijom. Ako su dlačice na krajevima veoma suve, nanesite malo ulja, ne veću količinu od veličine novčića.
  • Malu količinu spreja za teksturu prskajte morskom soli po celoj dužini.
  • Osušite kosu spuštenom glavom na dole, to će dodati dodatni volumen vašoj kosi.

Pročitajte još: Prilagodite NEGU dolasku JESENI: Ove ČETIRI STVARI su ključne

  • U ovom slučaju, četka bi trebalo skoro da dodiruje korenje.
  • Nanesite suvi šampon direktno na korenje na delovima gde je potrebno dodati volumen, obično gornji i bočni deo.
  • Nakon toga masažnim pokretima podignite korenje kose - to će stvoriti volumen.

Rezultat učvrstite lakom za kosu, i proces dodavanja volumena tankoj kosi je završen. Stajling je spreman!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.