Oglas
· · Komentari: 1
DEKORACIJA

Branislava je tokom korone našla način da zaradi: Najnoviji trend u uređenju doma je 3D SLIKANJE na zidu

Zaboravite tapete, njih više niko ne koristi za dekoraciju doma.

1613722878_Brankica.jpg
Oglas

Ružan ili prazan zid sada su postali prednost! Veliki beli zid za jedno prepodne pretvorio se u prelep gusarski brod ili egzotičan kutak.

Pročitajte još: 6 MAGIČNIH KRISTALA: Doneće dobre vibracije, pozitivnu energiju i blagostanje

Branislava Stefanović je iskoristila koronu da kreativno "potroši" vreme,  nauči novi posao i nađe način da zaradi. Tokom izolacije sedela je u dnevnoj sobi i posmatrala veliki beo zid. Onda je odlučila da ga ukrasi, ali je ubrzo shvatila da je to preskupo.

Tapete i nalepnice za zidove su skupe.

Odlučila je da sama ukrasi zid. Uzela četkice i akrilne boje i počela da slika apstraktne linije i cvetne motive. Sve radi ručno, akrilnim bojama.

Sve se ručno radi Foto: Privatna arhiva

- Ispalo je fantastično. Svima se dopalo i nastavila sam to da radim - kaže Branislava.

NJene slike po zidovima su pravo umetničko delo - kombinacija crteža, boje, linija...

Najtraženiji su floralni i apstraktni motivi. Fantastično se slaže zid ukrašen motivom listova biljke i uz njega postavljena saksija. Izuzetno je popularna monstera koja je najveći pobednik korone.

Pročitajte još: Kupili su autobus na sprat i od njega napravili dom, a njegova unutrašnjost će vas ostaviti bez daha (FOTO)

Branislava kaže da je najtraženije spajanje delova stana. Recimo, apstraktnom slikom spoji ogledalo i vrata, prozor i policu. Najčešće kombinuje slikanje i crtanje. Uvek radi akrilnim bojama, jer su bolje za stanare, a lako mogu da se prekreće.

Za decu pravi 3D slike prema njihovom interesovanju

Za decu pravi 3D kompozicije koje su na temu koja njih zanima i koje nisu završene. Zašto?

3D slika koju dete nadograđuje Foto: Privatna arhiva

- Zato što posle mogu sami da je kompletiraju kako oni žele. Tako sam napravila ogroman gusarski jedrenjak za dečaka koji voli brodove, a dodala sam mu lenger, uže i kuke na koje može da kači svoje stvari. Ispod broda je more i u dubini vode dečak je počeo da slika ribice i na taj način iskazao i svoju kreativnost - kaže Branislava.

Pročitajte još: Biće kao iz časopisa: Promenite ove sitnice u svom domu

Mogućnosti za oslikavanja zidova ima bezbroj, a najveća prednost je što posle izvesnog vremena može da se promeni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas