· · Komentari: 0
TRIKOVI

VRLO LAKO! Evo kako da spakujete ogroman ČARŠAV za samo 30 SEKUNDI (VIDEO)

Kristina na TikToku deli savete kako pravilno i brzo obaviti posao

pjimage--4-.jpg
Foto: Printskrin / TikTok / kristinalburn

Korisnica TikToka Kristina L. Burn na svom profilu na ovoj mreži objavljuje videe u kojima pokazuje razne trikove koji nam mogu koristiti u domaćinstvu.

Pročitajte još: KOMAD nameštaja koji tera nepoželjne GOSTE i privlači BOGATSTVO

Tačnije, ona na svom profilu deli savete kako pravilo i brzo obaviti posao, a kako kaže, potrebni su vam samo sto i malo strpljenja.

NJen poslednji video pokazuje kako za 30 sekundi spakovati navlaku za dušek.

Pročitajte još: Da li ste znali da na HELANKE i MAJICU ZA TRENING ne smete stavljati OMEKŠIVAČ tokom pranja?

Navlaku za dušek stavite na sto tako da lastiš bude okrenut na gore. Uhvatite dva donja kraja i spojite ih sa gornja dva. Zatim vratite platno na sto tako da lastiš bude okrenut na unutra, praveći kvadratni oblik. Uzmite deo gde se nalaze uglovi i preklopite ga prema unutra, ali samo na pola. Donju polovinu ćete preklopiti preko gornje polovine.

Pročitajte još: TEPIH se kupuje isto kao auto, evo i ZAŠTO

Trebalo biste imati jednu dugačku traku, tako da možete saviti desni kraj prema unutra, pre nego što preklopite levu. Krajevi će se malo preklapati, ali ipak ćete imati uredan pregib. I na kraju, preklopite platno još na pola. Kristina Burn napominje da „nije savršeno, ali deluje.“

@kristinalburn

How to fold a fitted sheet. Way easier than it seems! What household task do you want to see next? ##tiktokdiy ##laundryhack

♬ original sound - kristinalburn

Kako bi vam bilo jasnije, pogledajte video. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.