Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Gde vama stoji OKIĆENA JELKA? Evo gde je njeno mesto po FENG ŠUIJU ako želimo harmoniju u domu

Novogodišnji ukrasi imaju posebno značenje u svakom porodičnom domu.

1608066088_jelka.png
Foto: Pixabay
Oglas

Ukoliko mislite da je potpuno sveedno gde ćete postaviti novogodišnju jelku i kako ćete je ukrasiti, živite u velikoj zabludi. Mesto za jelku po feng šuiju je od izuzetne važnosti jer će direktno utiče na prazničnu harmoniju u dom.

Pročitajte još: 8 STVARI koje profesionalni organizatori nikada ne bi izbacili iz kuće

Trouglasti oblik novogodišnje jelke smatra se simbolom “vatre” prema feng šui pravilima, a najbolje mesto za ovaj simbol je u sobi koja zauzima gornji levi ugao vaše kuće. Ovaj prostor se smatra “površinom bogatstva”, a trouglasti oblici i predmeti sastavljeni od drveta su naročito snažni.

Pročitajte još: OVO je najbolji način da UPROPASTITE dnevnu sobu! Poštujte PRAVILA i to se NEĆE DESITI

Zajednički napori
Kako bi doprineli kvalitetnijoj povezanosti cele porodice, poželjno je da svaki član postavi barem jedan ukras na jelku budući da tim činom postavlja i svoju ličnu energiju.

Ukoliko se novogodišnja jelka nalazi na ovom mestu privući će bogatstvo i prosperitet u vaš dom. Dobra mesta za novogodišnje jelke su i generalno svi uglovi vašeg doma ili centralni deo kuće, gde će se privući energija tokom ove užurbane sezone.

Pročitajte još: NAJPOPULARNIJI ovogodišnji stil za uređenje kupatila (FOTO)

U slučaju da ste jelku postavili na sever, ukrasite je staklenim dekoracijama plave, bele, srebrne i zlatne boje. Ako je jelka na zapadu ili severozapadu, okitite je u belim, srebrnim, zlatnim i žutim tonovima, a nikako crvenim. U slučaju da se jelka nalazi u jugozapadnom ili severoistočnom delu doma, povoljne su dekoracije u žutim i crvenim tonovima i puno keramičkih ukrasa, dok se bela i srebrna boja ne preporučuju.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Prostori na koje se jelka ne postavlja

  1. U hodniku ili sobi gde može blokirati prolaz
  2. U području gde će ometati protok energije
  3. Previše blizu izvora toplote ili kamina

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas