Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Kako koristiti LJUBIČASTU boju za dobar Feng Šui?

LJubičasta boja se smatra jednom od najjačih boja koje postoje.

1608033346_Depositphotos_175974710_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

U tom pogledu pri dekoru doma, prema Feng Šui učenju nju treba umereno koristiti. LJubičasta boja poseduje snažnu vezu sa duhovnim carstvima, a u pogledu energetskih centara ljudskog tela, ona je povezana sa višim energetskim centrom – 7. čakrom kosmičke veze.

Možda ste do sad bili u prilici da vidite karte (mape) koje ističu moćnu energiju ljubičaste boje kao krajnje boje kosmičkog pristupa, uvida i mudrosti. Ali kako je koristiti u svom domu za dobar Feng Šui?

Pročitajte još: Kakav bi bio život bez POLICA? Ali, ne bilo kakvih, nego OVAKVIH

DOZIRAJTE LJUBIČASTU BOJU U SVOM DOMU

LJubičasta boja se ne preporučuje u velikim količinama u savremenom domu, kako ne bi narušila sklad u njemu i ugrozila zdravlje ukućana. To bi značilo da veliki komadi nameštaja, kompletni zidovi i podne ljubičaste prostirke nisu dobar Feng Šui. A ako zaista volite ovu boju i hteli bi svoj dom da ukrastite njom poželjno je da to bude u manjim obimu i na tačno određeni način. Mnogi Feng Šui majstori veruju da ljubičasta boja na zidu (ili veća količina ove boje u prostoru) može pokrenuti bolesti vezane za ljudski krvotok. U tom pogledu poželjno je da sa njom budete štedljivi.

Pročitajte još: Zima je i SUŠITE VEŠ u kući: Zašto baš to ne treba da radite?

Foto: Depozit

KAKO KORISTITI LJUBIČASTU BOJU U ENTERIJERU?

Prvi korak je da budete sigurni da je koristite u pravom Feng Šui Bagua području. Ovo bi značilo da je ljubičasta boja izložena u Bagua području vatrenog Feng Šui elementa, jer je ova boja izraz datog elementa. Područja dakle na kojima može biti ljubičasta boja su: jug, jugozapad, centar i severo-istok vašeg doma. Ovo bi značilo da čak i problematične velike sofe, zidove i tepihe ljubičastih boja možete da postavite na ovim lokacijama. Svakako bilo bi poželjno da birate svetlije nasuprot tamnijim bojama ljubičaste. Boja lavande je jedna od najpreporučljivijih.

Pročitajte još: Prašina se neće sakupljati na nameštaju uz ovaj SUPER TRIK!

Ako ljubičastu boju budete koristili na mestima koja za nju nisu predviđena poput istoka, jugoistoka, severozapada, zapada i severa oslabićete njihova pozitivna delovanja u vašem domu. Pri tom odličan način da uravnoteženo predstavite ljubičastu boju u svom domu jeste da odaberete kristal ametista (koji je ljubičast) a koji predstavlja jedan od najmoćnijih Feng Šui kristala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas