Oglas
· · Komentari: 0

MENJA VAŠ DOM IZ TEMELJA: Ovo je mali trik koji donosi veliku razliku

Mali trik koji menja vaš dom iz temelja!

1718535807_shutterstock_1447942982.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Ako vam se čini da vaš dom izgleda isto svaki dan, uz iste boje, nameštaj i dekor, možet se osećati monotono. Stručnjaci savetuju male, ali značajne promene koje mogu potpuno osvežiti vaš dom bez velikih troškova.

Unesite pozitivnu energiju

Ako se osećate zaglavljeno u rutini kod kuće, vreme je da napravite promene koje će transformisati vaš prostor u trenutku.

Promenite raspored nameštaja

Vaš dom možda izgleda kao muzejski eksponat gde je vreme stalo. Jednostavno pomeranje nameštaja može napraviti veliku razliku. Pomaknite kauč, premestite stolicu ili čak reorganizujte dnevnu sobu i trpezariju ako je to moguće. Ova promena će momentalno osvežiti prostor.

Dodajte kućne biljke

Biljke imaju mnoge prednosti. Prema feng šuiju, one donose pozitivnu energiju, poboljšavaju zdravlje i raspoloženje. Takođe su pristupačne i mogu odmah unaprediti izgled bilo koje prostorije.

Dodajte malo boje

Ne morate komplikovati stvari. Dovoljno je obojiti jedan zid u dnevnoj sobi. Razmislite o farbanju pločica u kuhinji ili osvežavanju boje na radijatorima. Nove boje su jednostavan, ali efikasan način da unesete promene.

Oslobodite se nepotrebnih stvari

Uzmite kutije i oslobodite se dekoracija koje vam više ne znače ništa. Nakon toga, pređite na plakare, kuhinju i dečiju sobu. Oslobađanje od nepotrebnih stvari može stvoriti osećaj novog početka i svežine u vašem domu.

(Krstarica)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas