Oglas
· · Komentari: 0
NEOBIČAN DIZAJN

Moderan dom: UGAONI i KOCKASTI prozori su trend koji je došao da ostane! (FOTO)

Začinite stvari u domu uz moderan dizajn prozora.

1628599806_Depositphotos_29872043_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Ukoliko je došlo vreme da promenite prozore, možda je vreme i za zaokret ka modernom dizajnu.

Dizajneri su smislili sasvim neočekivan prozor, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ugaoni i kockasti prozori su novi hit u svetu dizajna.

Pročitajte još: Pravilan izbor PLOČICA pravi veliku razliku u vašem domu: Evo kako da se opredelite između najpopularnijih materijala (FOTO)

Ugaoni i kockasti prozori

Koliko kul izgleda ova instalacija ugaonog prozora? Naravno, možemo da pretpostavimo da nisu najpraktičniji za čišćenje i da je verovatno noćna mora za majstore, kada je reč o njihovom postavljanju! To je kockasti prozor!

Kada se ptica zakuca u njega ili krene oluja da dobuje po staklu, možda neće izgledati kao pametno rešenje, ali u svim ostalim situacijama je rešenje koje će vas oduševiti svojom lepotom i sposobnošću da izmeni celokupan prostor. 

Najbitnije je da su dobro spojeni svi šavovi, kako ne bi nigde propuštao.

Ovi prozori imaju nekoliko varijanti: Oni sa tri strane (ugrađuju se na dva zida i plafon, u ćošku), prozori koji se nastavljaju na drugi zid i oni kockastog oblika, sa okvirima jarkih boja, na vama je odaberete koji trend vam najviše odgovara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas