Oglas
· · Komentari: 0
praznici

Najveće GREŠKE u novogodišnjem ukrašavanju prema dizajnerima enterijera

Kreće vreme za ukrašavanje jelke.

1638964796_shutterstock_1197529999.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Vreme kada krećemo sa ukrašavanjm doma za praznike mnogima je omiljeno u godini. Donosi sreću i radost na samu pomisao na lampice i raznovrsne ukrase.

Dekorisanje jelke

Novogodišnja dekoracija mnogima će biti duži period u domu, pa bi trebalo pažljivo da je postavimo. Šta bi trebalo da pratimo prilikom uređenja doma?

Mera

Ukoliko imate mnogo želja i raznih tema svedite ih na minimalne more. Čak i ako imate velike prostore u  domu, ne bi trebalo da imate previše tema. Najbolje je da se fokusirate na jednu temu i tome posvetite dodatnu pažnju. Ograničite upotrebu tekstura i materijala i držite se samo jedne estetike za dosledan izgled.

Pročitajte još: Šta je JAPANDI STIL? U 2022. godini biće vodeći trend u uređenju enterijera

Lični momenat

Ukoliko imate vrmena možete da napravite lične ukrase. Možete da napravite kolaže sa slikama i zalepite ih na ukrese ili okačite na grane.

Čišćenje

Ukoliko postavljate neočišćenje ukrase od prašine na jelku koja takođe nije očišćenja nećete da postignete kvalitetnu celinu. Prvo ih sve očistete, a onda krenite sa dekorisanjem. Takođe sav nered okolo sklonite, neka jelka bude u punom planu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas