· · Komentari: 0
UPOZORENJE

Nikako ne objavljujte slike ključeva od kuće! Postoji DOBAR razlog (VIDEO)

Jedan mladić je upozorio ljude da ne objavljuju fotografije ključeva svojih domova na društvenim mrežama.

1618318476_key-4865100_640.jpg
Foto: Pixabay

TikToker Kajl Matison je upozorio ljude da javno ne objavljuju fotografije ključeva svojih domova, ali je otkrio i zašto je to opasno.

Pročitajte još: 4 inovativna i kreativna rešenja za sređivanje garaže

Matison je objavio fotografiju na kojoj pozira držeći u ruci ključ svoje kuće, a napominje da se takve slike redovo viđaju na društvenim mrežama. Međutim, on u videu upozorava sve da to nikako ne čine, a razlog je jednostavan - ključ je moguće kopirati samo na osnovu fotografije, a sve što je potrebno jeste strpljenje i vreme.

@thatpropertyguy

DON’T DO THIS when you get keys to your new home! 🔑🏡 ##house ##tip ##lifehack ##home ##firsttimehomebuyer ##fyp

♬ SugarCrash! - ElyOtto

- Nemojte raditi ovo kada dobijete ključeve svog novog doma. Možda želite da u tom trenutku podelite to sa prijateljima i porodicom, ali nemojte objavljivati fotografije na kojima se ključ jasno vidi. Neko može kopirati ključ samo uz pomoć vaših fotografija - poručio je Matison.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.