· · Komentari: 0

Šta nam sve uništava odeću, a da toga nismo svesni? Ovih šest stvari morate znati

Primenite savete kako bi vam odeća trajala što duže i kako ne bi bledela i cepala se

1685194881_shutterstock_2172729733.jpg
Foto: Shutterstock

Kakvu god odeću da nosite, bila ona moderna, brendirana ili „obična“, bitno je da uvek bude čista i uredna. Kako biste što duže svoju odeću očuvali i ona što duže bila čista i uredna, u nastavku saznajte šta vam to uništava garderobu, a da toga niste ni svesni.

Evo šta vam sve uništava odeću:

1. Neodgovarajuća vešalica naročito ona oštrih ivica koja je šira od ramena može promeniti prvobitni oblik vašeg sakoa, haljine ili košulje.

2. Blejzere, jakne ili sakoe obavezno zakopčajte kada ih obesite na vešalicu.

3. Pantalone koje imaju šav bitno je složiti tako da pratite spomenute šav kako bi zadržale oblik.

4. Torbe držite u pamučnim vrećicama koje će ih čuvati od prašine i ostalih prljavština.

5. Nikada u ormar ne vraćajte garderobu koja „miriše“ na duvan ili hranu

6. Osveživač i sredstvo protiv moljaca su obavezni u ormaru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.