· · Komentari: 0
ČISTO KUPATILO

Trik koji će vas ODUŠEVITI: Sprečite magljenje OGLEDALA u kupatilu sredstvom koje svi imamo u kući

Neka se kupatilo sija i nakon tuširanja.

1633002426_bathroom-ge3bed6fe9_1920.jpg
Foto: Piksabej

Sigurno vas je barem jednom u žitovu iznerviralo zamagljeno ogledalo u kupatilu. Svesni ste da ga nakon kupanja morate očistiti, kako biste mogli da završite svoju jutarnju ili večernju rutinu, za koju vam je potrebno baš ogledalo.

Poznat je trik sa muškom penom za brijanje nakon kojeg se ogledalo u kupatilu neće magliti ni nakon dugog tuširanja vrućom vodom. Sloj pene na površini ogledala stvoriće nevidljivu zaštitu koja će sprečiti lepljenje vlage.

Pročitajte još: Zdravije i ekonomičnije, a prelepo MIRIŠE: Napravite domaći HIPOALERGIJSKI prašak za veš

Međutim, ako ne kupujete penu za brijanje, u te svrhe možete iskoristiti i tečnost za suđe, a ovo sredstvo sigurno svi imamo u kuhinji.

Dovoljno je samo da premažete ogledalo u tankom sloju, a potom ga pamučnom krpom ispolirate, kako bi zadržalo sjaj, i kako bi se sprečilo stvaranje vlage.

Nakon ovog postupka moći ćete da se tuširate nedeljama, a ogledalo u kupatilu će biti čisto, sjajno i odmagljeno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.