Oglas
· · Komentari: 0

Trik za čišćenje PARKETA: Povratite mu stari sjaj uz pomoć jednog sastojka

Trik zlata vredan

1702030050_Foto-Shutterstock-parket1.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Žena koja se bavi prodajom nekretnina, što znači da je veoma vešta u doterivanju detalja koji mogu da podignu cenu stana ili kuće, otkrila je trik za čišćenje zlata vredan.

Parket je jedna od prvih stvari koje potencijalni kupci primete u prostoriji, a evo šta pomaže kada izgubi sjaj i izgleda staro.

Ovaj trik, kaže agentkinja za nekretnine, može da se primeni i na laminat – i učiniće da podne površine zablistaju i izgledaju kao nove bez plaćanja parketa i dodatnog lakiranja.

Bonus je što je trik izuzetno jeftin, bukvalno vam je potreban samo jedan sastojak koji zajedno sa vodom čini tečnost koja parketu vraća stari sjaj.

Sastojci:

5 litara vode

1 čep glicerina za čišćenje.

Postupak:

Pre svega, važno je ukloniti tepihe i dobro usisati pod. Pomerite nameštaj što je više moguće kako biste imali što manji pristup parketu. Zatim dodajte 1 čep glicerina u kantu vode. Umočite magičnu krpu ili bilo koju drugu meku krpu u ovu tečnost i temeljno obrišite pod. Kada se osuši videćete kako se parket sija, kao da ste ga ponovo lakirali!

Samo pazite da ne stanete na obloženi pod dok se ne osuši, kako ne biste ostavili otiske stopala.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas