Oglas
· · Komentari: 0

Ana Ivanović u neverovatnom izdanju: Spoj stila i sporta (FOTO)

Jedna od najlepših žena na svetu oduševila fanove na društvenim mrežama

1656916324_ana_ivanovic_24122018_0013.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ana Ivanović je poznata po tome što odiše stilom i elegancijom iako je najveći deo svog života provela u sportskoj garderobi.

Ona je pozirala na teniskom terenu, ali njena modna kombinacija je bila više nego iznenađujuća. Očekivano je bilo da bude u sportkom izdanju, ali je ona obukla nešto potpuno drugačije.

Pročitajte još: Ona nije za prosečnog muškarca: Jovana Jeremić progovorila o intimnim stvarima

Ona je imala plavu svilenu košulju i providnu suknju sa šarama i šljokicama. Izašla je iz zone patike i obukla drečavo roze štikle koje su se savršeno uklapale uz ostatak modne kombinacije. Ležala je na terenu, gledajući u sunce, a pored nje je bila mala braon torbica.

 

Fotografiju je komentarisalo i lajkovalo mnogo ljudi. Mnogi komentari su pozitivni, govorili su joj da je najlepša žena na svetu. Bilo je i onih koji su se brinuli da će Ana izgoreti na suncu, ali nadamo se da to nije slučaj. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas