Oglas
· · Komentari: 0

Anastasija Ražnatović nosila OGRLICU od 11.000 evra: Pevačica ne štedi na svom stajlingu (FOTO)

Anastasija Ražnatović zapalila društvene mreže

1675072234_Foto-Ataimages.rs-Anastasija-Raznatovic1.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Anastasija Ražnatović često iznenađuje javnost svojim stajlingom i izgledom. Ona je otputovala u Španiju na fudbalsku utakmicu svoj izabranika Nemanje Gudeljića i za tu priliku je odlučila da se posebno dotera. 

Pozanto je da Anastasija ne štedi novac kada su brendirane stvari u pitanju, pa je tako bilo i ovog puta. 

Na sebi je imala karirani žutobeli kaput koji je jako popularan ove sezone i koštao je oko 1.000 evra. Međutim ono što je privuklo najviše pažnje bila je ogrlica u vrednosti od oko 11.000 evra.

 

Pevačica i fudbaler su već neko vreme u emotivnoj vezi, ali su često razdvojeni zbog uspešnih karijera koje imaju. MEđutim, Anastasija se trudi da iskoristi svaki trenutak i da provodi vreme sa svojim dečkom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas