Oglas
· · Komentari: 0

BIZNIS IZDANJE JELENE ĐOKOVIĆ: Modna kombinacija koja oduzima dah (FOTO)

Jelena Đoković podelila fotografiju u modnoj kombinaciji koja je oduševila sve

1692872361_djokovici_ruzic_sajam_25102022_0010--1-.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Jelena Đoković je mnogo puta dokazala da je žena sa stilom i da ume da uklopi modne komade na pravi način.

Ovog puta se opredelila za poslovno izdanje koje može da ponese svaka žena. Još jednom je bila inspiracija damama koje je prate na Instagramu i izazvala brojne reakcije.

Ona se opredelila za bež suknju dužine do ispod kolena, košulju u prelepoj nijansi plave boje i za bež sandale koje su upotpunile kombinaciju. Kosa joj je bila blago uvijena, a šminka isticala njene pravilne crte lica.

Foto: Printscreen/ Instagarm - jelenadjokovicndf

Brojni pozitivni komentari su se nizali jedan za drugim.

"Prelepa", "Dama sa prefinjenim stilom", "Predivna i posebna žena", bili su samo neki od njih.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas