· · Komentari: 0

Da li je ovo najbolje odelo Kejt Midlton do sada? Princeza ponela najnoviji trend (FOTO)

Kejt Midlton nije uvek u midi haljinama i suknjama

1675162785_864200efc59ef1bc733ca280118c65e4830945bb.jpg
Foto: Profimedia

Pinc i princeza od Velsa, princ Vilijam i Kejt Midlton, uživali su u glamuroznom večernjem izlasku u Londonu, povodom kampanje ranog razvoja dece. 

Sve oči bile su uprte u princezu Kejt. Ona je uvek besprekorno odevena, a ovog puta je odabrala tako moćno odelo. Sećamo se njene kolekcije odela kojima se uvek rado vraća, a sada je još jednom prevazišla sebe.

Priklonila se trendu nošenja iste boje od glave do pete, što ne može da zaobiće nijednu modnu pistu. Princeza se odlučila za koralno crvenu, a uz njenu boju kose i ten, ovo je bila odlična odluka. U pitanju je odelo sačinjeno od asimetričnog blejzera i pantalona širokih nogavica koje Kejt najčešće i nosi.

Svemu je dodala malu pismo tašnu i njene omiljene salonke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.