Oglas
· · Komentari: 0
HAIR TREND

DOBRO STOJI OBEMA: Evo ko je dama koja se odvažila da ponese frizuru Dženifer Lopez (FOTO)

Frizura Džej Lo dopala se mnogim damama u Srbiji, a jedna je čak imala smelosti i da je ponese. Reč je o hrabroj i odvažnoj Sari Jovanović.

1609055075_jlo.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / jlover_24_
Oglas

Pop zvezda, Sara Jovanović, važi za jednu od najbolje obučenih mladih zvezda kod nas. Na polju karijere i ljubavi cvetaju joj ruže, a osim toga što je izuzetno posvećena poslu, fokus stavlja i na stil po kom je prepoznatljiva.

Energija, dobar glas i stas njeno su moćno oružje i nikad se ne ustručava da pokaže čime raspolaže.

NJen stil varira od sportskog, preko ležernog do glamuroznog, a ono čime uvek privlači pažnju jesu neobične frizure.

Povodom nedavno proslavljenog rođendana, lepa pevačica je na svom Instagram profilu objavila seriju prelepih fotografija na kojima izgleda kao holivudska diva. Međutim, jedna koju je okačila nekoliko dana pre, ukrala je svu pažnju.

Pročitajte još: "Nikad ne nosi maskaru i kupa se u mleku" ... Ovo niste znali o Maraji Keri

Evo i zašto…

Frizura Džej Lo – Seksi i provokativna

Dženifer Lopez oduševila je svetsku javnost novim spotom u kom je pokazala neverovatnu sposobnost transformacije.

Pročitajte još: Izmet slavuja za bubuljice? Zvezde se kunu da je ovo TAJNA njihove lepote

Frizura koju je ponela u spotu izuzetno je seksi i provokativna, ali i veoma moderna. Lokne koje se pružaju preko čela, poput šiški koje ležerno i razbarušeno padaju, dopala se mnogim damama, a najviše Srpkinjama koje su odmah požele da ovakav stil isprobaju.

Među njima se našla i Sara Jo koja je osim iste frizure, obukla i komplet belo odelo koje Dženifer često nosi na gostovanjima i nastupima. Očigledno je da je Sara za ovaj autfit bila inspirisana svetskom divom.

Procenite sami kojoj dami ovaj "Hair trend" bolje stoji? 

Pročitajte još: Kako se negovala Merlin Monro? Otkriven apotekarski recept

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas