Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez izlazi iz pozorišta u spoju nespojivog: Potpuno otkrila noge uz praznični džemper (FOTO)

Dženifer Lopez i Ben Aflek odlučili su da jesenje veče upotpune odlaskom u pozorište.

1669633309_f12111c23bc26101f91d7a43e8530c09b4e504ca.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Ovo je prvi put da su fotografi "uhvatili" Dženifer nakon što je objavila vesti o dugoočekivanom novom albumu.

Pevačica i glumica je zimskom glamuru, a npravila je kombinaciju, na prvi pogled, nespojivih komada. Retko kad njen izgled nije upečatljiv. Nosi prozirnu suknju od tila koja joj je u potpunosti otkrila noge. Iskombinovala ju je uz crni džemper sa crnim, crvenim i belim prazničnim dezenom. Dženifer je svom izgledu dodala prozirne hulahopke i crne štikle sa platformom.

Pročitajte još: Oglasila se Kim Kardašijan nakon Balenciaga kampanje koja je uzdrmala svet: "Potresle su me uznemirujuće fotografije" (FOTO)

Prepoznatljivu dugačku kosu nosila je kosu raspuštenu u blagim talasima.

Ben (50) je u svom dobro poznatnom stilu. On zna da nosi "ležernu eleganciju" i odlično mu stoji.

Dženifer je pre nekoliko dana izazvala zabrinutost kod svojih fanova kada je izbrisala sve fotografije sa društvenih mreža. Međutim, taj potez je samo napravio mesta za to da Dženifer objavi detalje novog studijskog albuma. Za sada znamo da nosi naziv "Ovo sam ja...sada" i da je povezan sa albumom od pre 20 godina.  Izdanje iz 2002. godine došlo je kada se Dženifer prvi put verila za Bena i prikazala pesmu koju je napisala za njega pod nazivom "Dragi Bene". Nažalost, njihova veza se raspala samo nekoliko nedelja pre planiranog venčanja. Međutim, romansa se ponovo rasplamsala u aprilu 2021. i verili su se po drugi put, a onda i konačno venčali ovog leta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas