Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Karleuša i Ronaldova žena u ISTOM MODELU FARMERKI: Kojoj bolje stoje? (FOTO)

Dve lepotice u istom modelu - kojoj bolje pristaju?

1668787077_foto-ATA-Profimedia.jpg
Foto: ATA images, Profimedia
Oglas

Već nekoliko puta do sada Jelena Karleuša je ponela određene modne detalje, kao i odevne komade, pre većih domaćih, ali i svetskih zvezda, kao što su Kim Kardašijan, Niki Minaž, Bijonse i tako po ko zna koji put pokazala da je prava trendseterka.

Ipak, da je Jelena zaista ispred brojnih zvezda, govori i poslednja fotografija svetske zvezde, supruga Ronalda Argentinka Georgina, koja je iskopirala upotpunosti Jelenin način odevanja.

Naime, farmerke sa providnim detaljima  i neobičnim izrezima poznate modne kuće već dugo su hit među zvezdama, a cena nije svima pristupačna. Do sada smo ih imali prilike videti na Jeleni Karleuši, a sada se u njima prošetala i Ronaldova supruga, Georgina Rodrigez.

Pročitajte još: Jelena Đoković spojila sportske i elegantne komade: Evo šta nosi na ulicama Torina, kada nije na tribinama (FOTO)

Supruga slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, Argentinka Georgina, ove farmerke visokog struka iskombinovala je s jednostavnom belom, a ispod fotke su se samo nizali komentari. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas