· · Komentari: 0

Jovana Jeremić se ludo provela na nastupu Ace Lukasa: Đuskala, pevala, veselila se, a popela se i na binu (FOTO)

Voditeljka uživala u novogodišnjoj noći

1672580853_jovana1.png
Foto: Ataimages.rs

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po neverovatnoj energiji kojom zrači. Ona je nakon spektakla koji je priredila u jutarnjem programuna "Pink" televiziji, nastavila sa slavljem.

Novu godinu je dočekala na nastupu Ace Lukasa, gde se sudeći po snimcima i slikama fantastično provela. Ona je sve vreme bila raspoložena i vesela, a u jednom trenutku se pridružila Aci na bini.

Pročitajte još: ŠIROK OSMEH I GOLA LEĐA: Anastasija Ražnatović spremna na sve u 2023.! (FOTO)

Pevač joj je prižio ruku, zatim poljubio u obraz, a nakon toga je gstima postavio pitanje:

"Hoćemo malo da se razmrdamo?"

Foto: Ataimages.rs

Poznato je da je Jovana zadužena za dobru i pozitivnu atmosferu, pa ne čudi što je Aca upravo nju odabrao da mu pomogne u tom zadatku.

Voditeljka se za ovu priliku opredelila za kratku, srebrnu, šljokičastu haljinu na duge rukave, koju je upotpunila srebrnim štiklama i diskretnom ogrlicom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.