Oglas
· · Komentari: 0
SVADBA

Kejt Midlton dobila snajku: Mlađi brat Džejms se oženio u tajnosti (FOTO)

Kako nam je to promaklo? U familiji Midlton 12. septembra održalo se venčanje!

1631859993_SnajkaMidlton.PNG
Foto: Instagram/ screenshot alizeethevenet
Oglas

Upravo venčani! - napisala je Alize Tevent na svom Instagram nalogu i tako potvrdila da se udala za brata Kejt Midlton.

Pročitajte još: Bila je najlepša žena 80-tih, godinama se lečila, a danas u 67. godini nema bora

Džejms je mlađi brat Kejt Midlton

Džejms Midlton, brat Ketrin, vojvotkinje od Kembridža, objavio je da se oženio dugogodišnjom partnerkom Aliz Tevent. Džejms Midlton (34) je privatni preduzetnik i godinama je u vezi sa Alize Tevent (32) koja radi kao finanasijski savetnik. NJih dvoje su se u nedelju venčali.

Ceremonija je bila tajna i lepa.

Srećni par je organizovao tajnu ceremoniju u francuskom selu Bom le Mimoaz na čuvenoj Azurnoj obali.

Venčali su se u Francuskoj

Mlađi brat Kejt Midlton je objavio da je se oženio u intimnoj ceremoji okružen najdražima i najbližima. Na Instagramu je napisao kratko: "Mr & Mrs Middleton.

Pročitajte još: Princ Hari danas puni 37, a od kraljice Elizabete očekuje VELIKI POKLON

- Očenio sam ljubav mog života okružen prijateljima, porodicom i nekoliko pasa - napisao je Džejms.

- Reči ne mgou da opišu koliko sam srećan - kaže Džejms.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Sestra je prisustvovala

Kejt Midlton i princ Vilijam su takođe prisustvovali ceremoniji venčanja, kao i Džejmsova starija sestra Pipa i njen suprug biznismen Džejms Metjus.

Pročitajte još: Da li ste spremni za NARANDžASTU? Marija Egelja je nosi na efektan ačin (FOTO)

Džejms Midlton i Aliz imaju pet pasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas