· · Komentari: 0

Kejt Midlton i princ Vilijam ušli u metro, pa otišli do paba u centru Londona: Princeza blista dva dana pre kurnisanja (FOTO)

Kejt Midlton se odlučila za crveno

1683205416_profimedia-0773812171.jpg
Foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam posetili su pab u u centru Londona u Sohou, samo dva dana pre kurnisanja kralja Čarls i njegove supruge Kamile.

Susreli su se i porazgovarali sa osobljem kafica koje se pripremalo za veliku proslavu krunisanja, a tamo su stigli javnim prevozom - metroom.

Za prvo zajedničko pojavljvianje uoči krunisanja Kejt je ponela dugačak jarkocrveni kaput preko bele midi suknje. Kombinaciji je dodala bele salonke i malu, takođe belu tašnicu, koja je od prošle sezone sve popularnija na ulicama širom sveta. Princ Vilijam je nosio odelo sa plavom košuljom bez kravate.

Foto: profimedia

Par je sve vreme bio lepo raspoložen dok je pozdravljao osoblje ugostiteljskih objekata u Sohou.  Usred vremenskih izveštaja koji predviđaju malo kiše za vikend krunisanja, princ Vilijam je rekao masi koja se okupila ispred paba: "Držimo palčeve za vremenske prilike!"

Pripreme su u punom jeku za istorijsku ceremoniju krunisanja. U sredu ujutru, princ i princeza od Velsa prisustvovali su probi u Vestminsterskoj opatiji sa svojom decom, princom Džordžom (9), princezom Šarlot (8) i princom Luisom (5).

Preko 2.200 gostiju ispuniće Vestminstersku opatiju tokom krunisanja u subotu, a porodica Vels će igrati važnu ulogu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.